Seznam potřebných věcí a informace

25.07.2024 11:20

Seznam potřebných věcí:

Bačkory s pevnou patou, holínky, pláštěnka, kalhoty do deště, kapsář, náhradní oblečení do kapsáře - spodní prádlo, ponožky, tričko s krátkým a dlouhým rukávem, tepláky, legíny, popř. kraťasy - vše na gumu, ne šňůrky a knoflíky (prosíme vše dvakrát, doplňovat dle potřeby), pyžamo, nepropustná podložka na lehátko, pohodlné oblečení do třídy, věci určené k pobytu venku. Pokud uznáte za vhodné – papírové kapesníky v krabičce do třídy.

Je nutné dětem vše podepsat - fixa, samolepka na textil. Děti si své oblečení samy nerozpoznají.

 

Prosíme o maximální podporu samostatnosti dětí při sebeobsluze - převlékání, přezouvání, hygiena, stolování. Pokud budou potřebovat pomoc, samozřejmě jim rády pomůžeme. (“Pomoz mi, prosím.”) Děti se přezouvají v botárně, převlékají se v šatně (včetně bundy).

 

Máte-li možnost, doporučujeme vodit děti do školky před 8. hodinou ranní, usnadníte dětem adaptaci. Děti tak mají více času na volnou hru. MŠ se uzamyká v 8.30 h. 

Vyzvedávání dětí z MŠ:

Po obědě prosíme nejdříve ve 12.15 h., po spaní nejdříve v 15.15 h. Děti tak nejsou rušeny a mohu se soustředit na jídlo.

 

Pro usnadnění vstupu do školky je možno vzít si plyšovou nebo látkovou hračku do třídy a fotografii rodičů (či celé rodiny) do kapsáře v šatně. Doporučujeme v klidu se ráno rozloučit v šatně a pak bez průtahů předat dítě a odejít. Především se snažte být v klidu, společně vše zvládneme. Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem, či problémem. 

Vyhledávání

Anketa

Líbí se Vám naše stránky?

Zpravodaj naší školky

25.06.2024 07:11

Poděkování

Vážení rodiče, milí přátelé a příznivci naší školy. Ráda bych Vám tímto poděkovala za takřka bezproblémovou atmosféru tohoto končícího školního roku. Velice si vážím Vaší spolupráce, pomoci a tolerance, kterou jste nám věnovali. Moc děkuji za materiální a ostatní pomoc naší škole. Všem dětem přeji...
04.04.2024 07:26

Certifikát dárce za pomoc při Veřejné sbírce Fond Sidus

Děkujeme všem rodičům, kteří se do sbírky zapojili.  
13.11.2023 10:16

Výstava prací našich dětí na ÚMČ Praha 11

Krásný den, ráda bych Vás informovala o tom, že naše děti vytváří výtvarné práce pro výstavu s názvem "Z barevného podzimu do bílých Vánoc." Jedná se výstavu v budově ÚMČ Praha 11 Ocelíkova ulice. Začátek výstavy je počítán od 5.12.2023. Do tvorby se zapojují...
08.11.2023 12:03

Poděkování za materiální pomoc

Vážení a milí rodiče, velice si vážíme Vaší pomoci a děkujeme rodičům za materiální a jinou pomoc naší škole v tomto roce. Děkujeme rodičům Jakuba Jermáře, Yelyzavety Maznychko, Anežky a Adriany Kyptových, Idy Chýlové, Viktorie Kuchařové, Vojtěcha a Matěje Hájkových, Anety Stejskalové, Nely...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.