1 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK -
1.1 pšenice,
1.2 žito,
1.3 ječmen,
1.4 oves,
1.5 špalda,
1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 KORÝŠI a výrobky z nich
3 VEJCE a výrobky z nich
4 RYBY a výrobky z nich
5 PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) a výrobky z nich
6 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
7 MLÉKO a výrobky z něj
8 SKOŘÁPKOVÉ PLODY -
8.1 mandle,
8.2 lískové ořechy,
8.3 vlašské ořechy,
8.4 kešu ořechy,
8.5 pekanové ořechy,
8.6 para ořechy,
8.7 pistácie,
8.8 makadamie a výrobky z nich
9 CELER a výrobky z něj
10 HOŘČICE a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich
—————
—————
—————