PONDĚLÍ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z krabích tyčinek (al.: 1.1, 2, 4, 6, 9), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: kuřecí vývar s fritátovými nudlemi (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: bramborové knedlíky plněné masem (al.: 1.1, 3, 6, 7, 12), červené zelí, čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), tavený sýr s goudou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehané žervé s mrkví a česnekem (al.: 7), hroznové víno, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s drožďovými noky (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso po italsku (al.: 1.1, 7, 9), těstoviny-penne (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr ementál (al.: 7), cherry rajče, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: bramborová kaše (al.: 7), rybí filé na másle s kmínem (al.: 4, 7), kompot broskev, čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr s rajčaty (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), šunka, jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a vločkami (al.: 1.4, 3, 7, 9)
Oběd: vepřová panenka na zelenině-rajčata, papriky (al.: 1.1, 7), jasmínová rýže, čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), hermelínová pomazánka (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: vánočka (al.: 1.1, 3, 8.1), bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: rajská s těstovinovou rýží (al.: 1.1, 3, 7)
Oběd: hrachová kaše se zeleninou (al.: 7, 9), vařené vejce (al.: 3), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————