PONDĚLÍ
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek (al.: 4, 7, 10), jablko, čaj se sirupem
Polévka: bramborová (al.: 7, 9)
Oběd: ovesná kaše s ovocem, skořicí a cukrem (al.: 1.4, 7), čaj se sirupem
Svačina: celozrnný chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), šunková pěna (al.: 7), rajče, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso na smetaně (al.: 1.1, 7), těstoviny-vřetena (al.: 1.1, 3), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka vajíčková s pažitkou (al.: 3, 7, 10), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehaná lučina se zeleninou (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: hrstková s houstičkou (al.: 1.1, 1.4, 7, 9)
Oběd: vepřová kotleta na kapustě (al.: 1.1, 7), vařené brambory, čaj
Svačina: toustový chléb s máslem (al.: 1.1, 7), krémový sýr s rajčaty (al.: 7), hruška, čaj se sirupem
PÁTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), kakao (al.: 6, 7)
Polévka: kuřecí vývar s fritátovými nudlemi (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: hrachová kaše (al.: 7), vařené vejce (al.: 3), kyselá okurka (al.: 10), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————