PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), tuňáková pomazánka (al.: 4, 7), rajče, čaj se sirupem
Polévka: kuřecí vývar s těstovinou a zeleninou (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: tvarohové ovocné knedlíky (al.: 1.1, 3, 7, 12), strouhaný tvaroh (al.: 7), máslo (al.: 7), cukr, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s bylinkami (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a krupicí (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso s brokolicí a sýrovou omáčkou (al.: 1.1, 7), těstoviny-vřetena (al.: 1.1), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecího masa se zeleninou (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), šunková pěna (al.: 7), mrkev, mléko (al.: 7)
Polévka: gulášová (al.: 1.1, 7)
Oběd: zapečené brambory s masem (al.: 3, 7), strouhaný sýr (al.: 7), červená řepa, čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), tvarohový sýr Kiri (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka ze zeleného hrášku (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s kapáním (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: hovězí maso na žampiónech (al.: 1.1, 7), rýže parboiled, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), vajíčková pomazánka se sýrem (al.: 3, 7, 10), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: tvarohový dezert MÍŠÁNEK (al.: 7), banketka rohlíček (al.: 1.1), čaj se sirupem
Polévka: rybí s krutonky (al.: 1.1, 1.2, 4, 7, 9)
Oběd: fazole s rajčatovou omáčkou a zeleninou (al.: 7, 9), chléb (al.: 1.1, 1.2), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
—————
—————
—————