PONDĚLÍ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), lososová pomazánka (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: gulášová (al.: 1.1, 7)
Oběd: ovesná kaše s ovocem, skořicí a cukrem (al.: 1.4, 7), čaj se sirupem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z červené řepy (al.: 7), banán, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a krupičkou (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: krůtí maso na smetaně (al.: 7), těstoviny-farfalle (al.: 1.1, 3), čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), pomazánka z droždí (al.: 3, 7), rajče, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), pomazánka ze strouhaného sýra a vajec (al.: 3, 6, 7 může obsahovat stopy: 8), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar se zeleninou a těstovinou (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: dušená vepřová kýta na mrkvi (al.: 1.1, 7), vařené brambory, čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánkové máslo se šunkou (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), šlehané žervé s kapií (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: dýňová krémová s houstičkou (al.: 1.1, 1.4, 7)
Oběd: rizoto z kuřecího masa se zeleninou, strouhaný sýr (al.: 7), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1. 1,2), pomazánka z králíka a zeleniny (al.: 7, 9, 10), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: smetánek (al.: 7), ½ rohlíku (al.: 1.1), čaj se sirupem
Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: bramborové halušky s masem a bílé zelí (al.: 1.1), čaj se sirupem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————