PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek (al.: 4, 7, 10), jablko, čaj se sirupem
Polévka: zeleninová se zavářkou “tlapková patrola” (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: krupicová kaše s kakaem a máslem (al.: 1.1, 7), čaj se sirupem
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Kiri (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s jogurtem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: kuřecí vývar s těstovinou (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: kuřecí maso po italsku (al.: 1.1, 7, 9), těstoviny-barevná vřetena (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr ementál (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: obložený chlebíček (al.: 1.1, 3, 7), mandarinka, mléko (al.: 7)
Polévka: brokolicová s krutonky (al.: 1.1, 1.4, 7)
Oběd: zeleninové rizoto (al.: 7), kyselá okurka (al.: 10), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecích jater (al.: 7, 10), mrkev, čaj se sirupem
ČTVRTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka ze zeleného hrášku (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s těstovinovou rýží a vejci (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: vepřová kýta na mrkvi (al.: 1.1, 7), vařené brambory, čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s kapií (al.: 7, 10), rajče, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: sladký loupák (al.: 1.1, 3, 7), bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: pórková s vejcem a bramborem (al.: 1.4, 3, 7)
Oběd: fazole v rajčatové omáčce s mletým masem a zeleninou, chléb (al.: 1.1, 1.2), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————